Skip to main content

Vacature: secretariële duizendpoot

Wil jij bijdragen aan een divers en inclusief klimaat in corporate Nederland? Join us! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ondersteuner met secretariële ervaring. Nieuwsgierig? Lees de vacature en solliciteer:

Per 1 april zoekt Stichting Talent naar de Top een secretariaatsmedewerker voor 32-36 uur per week. Je bent enthousiast, handelt zelfstandig en hebt een proactieve houding. Wij verruimen de norm in de (sub)top van het bedrijfsleven, met focus op gender en bi-cultureel talent. Wil jij daar ook aan bijdragen?

Functie

Je gaat werken bij een social venture met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. We zijn een klein, informeel team met adviseurs en managers op het gebied van diversiteit en inclusie die jij op dagelijkse basis support. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij (het organiseren van) onze jaarprogramma’s, trainingen en events. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot jouw functie.
Verder heb je direct contact met onze klanten, ben je flexibel en kan je met stress omgaan, want dat is key in jouw rol.

Je bent communicatief sterk en werkt systemisch waarbij je oog hebt voor details. Ook kun je hoofd- en bijzaken gemakkelijk onderscheiden, jij begrijpt wat prioriteit heeft. Een aantal jaren werkervaring in de commerciële dienstverlening is een pré.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift; goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Kennis van het Office365-pakket;
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Een teamplayer.

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van 32-36 uur per week, werktijden en -dagen in overleg te bepalen. Afhankelijk van je ervaring ligt jouw salaris, op basis van 40 uur, tussen €3.000,- en €3.500,- bruto per maand.

Meer info of direct sollicteren?
Stuur een e-mail naar info@talentnaardetop.nl met jouw CV en motivatie of bel +31 (0)6 83 56 29 54 en vraag naar Ellen Stoop.

Talent naar de Top heeft ‘practice what you preach’ hoog in het vaandel staan. Wij zijn daarom erg benieuwd om te horen of jij zelf tot een minderheidsgroep behoort en wat onze missie voor jou persoonlijk betekent.