Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature: Community Manager

Wil jij bijdragen aan een divers en inclusief klimaat binnen corporate Nederland? Join us! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, autonome Community Manager. Nieuwsgierig? Lees de vacature en solliciteer:

Talent naar de Top zoekt per direct een Community Manager voor 32-36 uur per week. Je bent energiek, handelt zelfstandig en hebt een proactieve houding. Wij verruimen de norm in de (sub)top van het bedrijfsleven, met focus op vrouwelijk en bi-cultureel talent. Wil jij ook daaraan bijdragen?

Functie

Je gaat werken bij een social venture met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. We zijn een klein, informeel team met trainers, adviseurs en programmamanagers op het gebied van diversiteit en inclusie. Jij bent verantwoordelijk voor het Charter en de jaarlijkse Monitor: de bij ons aangesloten organisaties spreken met Talent naar de Top een streefcijfer af voor het aantal vrouwen in de Raad van Bestuur en de lagen daaronder.

Jij zal het gezicht zijn naar onze bestaande klanten, werft nieuwe ondertekenaars en organiseert onze grootste jaarevents om het netwerk te voeden met de laatste inzichten op diversiteit en inclusie.

Je rapporteert direct aan de directeur.

Profiel

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Strategisch inzicht en sterk analytisch vermogen
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken
  • Commercieel met sterk netwerk, jij weet als geen ander hoe je nieuwe ondertekenaars kunt enthousiasmeren om zich bij Talent naar de Top aan te sluiten
  • Gevoel voor én ervaring met diversiteit en inclusie

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van 32-36 uur per week, werktijden en -dagen in overleg te bepalen. Het kantoor van Talent naar de Top zit in het ABN AMRO-kantoor te Amstelveen. Afhankelijk van je ervaring ligt jouw salaris, op basis van 40 uur, tussen €4.000,- en €6.000,- bruto per maand.

Meer info of direct solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatie naar remco.boxelaar@talentnaardetop.nl of bel met Remco Boxelaar (06-53856504), Manager Marketing & Communicatie.

Talent naar de Top heeft ‘practice what you preach’ hoog in het vaandel staan. Wij zijn benieuwd om te horen of jij zelf tot een minderheidsgroep behoort en wat onze missie voor jou persoonlijk betekent.