Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de kracht van diversiteit

We activeren en ondersteunen organisaties, leiders en teams om van de kracht van diversiteit gebruik te maken en dit om te zetten in succes voor hun business. Daarnaast jagen we het maatschappelijke en politieke debat aan en vertalen we relevante onderzoeksresultaten naar de praktijk van organisaties.
We zijn dé stichting met het netwerk en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit. Dat doet u op de volgende wijze.

Onderteken het Charter

Met de ondertekening van het Charter Talent naar de Top committeert u zich aan een concrete, zelfgekozen doelstelling voor meer vrouwelijk talent in de (sub)top. Het loont om aan te sluiten, want deze organisaties scoren bij de realisatie van diversiteit aan de top drie maal beter dan gemiddeld.

Meer weten

Executive Search Code

Onmisbaar bij een betere m/v balans in de (sub)top zijn de executive search bureaus. Onze Executive Search Code erkent de belangrijke rol die zij hierbij vervullen. Al tientallen gerenommeerde bureaus hebben de Code ondertekend.

Meer weten

Sluit u aan bij de community

Samen vormen de ondertekenaars van het Charter onze community. Wij zorgen ervoor dat deze voorhoede elkaar ontmoet, inspireert en motiveert. Alles om bij te dragen aan talentontwikkeling en inclusief leiderschap binnen uw organisatie, zonder dat u zelf ‘het wiel hoeft uit te vinden’.
 

Meer weten

Trainingen en advies

Meer diversiteit is alléén mogelijk in een inclusieve organisatie, waarin medewerkers hun talenten mogen inbrengen én weten dat hun bijdrage van waarde is. Meer dan twintig jaar ervaring zorgt ervoor dat wij leiders, medewerkers en HR professionals toerusten om inclusiviteit te vertalen in acties en gedrag. Deze trainingen worden verzorgd door Opportunity Advies en Opportunity Opleidingen.

Meer weten