Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature: projectmedewerker

Wil jij bijdragen aan een divers en inclusief klimaat in corporate Nederland? Join us! Wij zijn per direct op zoek naar een proactieve en enthousiaste projectmedewerker. Nieuwsgierig? Lees de vacature en solliciteer:

Per medio maart zoekt Stichting Talent naar de Top een projectmedewerker voor 32-36 uur per week. Je bent enthousiast, handelt zelfstandig en hebt een proactieve houding. Wij verruimen de norm in de (sub)top van het bedrijfsleven, met focus op gender en bicultureel talent. Wil jij daar ook aan bijdragen?

Functie

Je gaat werken bij een social venture met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. We zijn een informeel team met trainers en programma managers op het gebied van diversiteit en inclusie die jij op dagelijkse basis support. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Verder heb je direct contact met de programma managers ter ondersteuning van zowel onze mentoring programma's als de Charter & Monitor. Ook ben je betrokken bij de interne organisatie. Flexibel en stressbestendig zijn, dat is key in jouw rol.

Je bent communicatief sterk en werkt systemisch waarbij je oog hebt voor details. Ook kun je hoofd- en bijzaken gemakkelijk onderscheiden, jij begrijpt wat prioriteit heeft. Een aantal jaren werkervaring in de commerciële dienstverlening is een pré.

Profiel

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift; goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Kennis van het Office-pakket;
  • Stressbestendig, flexibel, klantgericht en oog voor details;
  • Zelfstandig, je toont initiatief en bent goed in staat verschillende zaken tegelijk op te pakken en te bewaken;
  • Een teamplayer.

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van 32-36 uur per week, werktijden en -dagen in overleg te bepalen.

Meer info of direct solliciteren?
Stuur een e-mail naar info@talentnaardetop.nl of bel 06-83562954 en vraag naar Ellen Stoop.
We ontvangen jouw CV en motivatie graag vóór 1 februari 2023.

Talent naar de Top heeft ‘practice what you preach’ hoog in het vaandel staan. Wij zijn daarom erg benieuwd om te horen of jij zelf tot een minderheidsgroep behoort en wat onze missie voor jou persoonlijk betekent.