Skip to main content

Over Sandra Doelman

Sandra is senior trainer, programmamanager en coach. Rode draad in haar loopbaan is gedrag en verandering binnen organisaties.  Zij is als trainer gespecialiseerd in Inclusief Leiderschap. Haar ambitie is programma’s te ontwikkelen die impact hebben op gedrag en daadwerkelijk bijdragen aan verandering in organisaties.

Sandra: “Een Inclusief leider herkent en stimuleert de mix van kwaliteiten bij zichzelf en anderen en voelt zich verantwoordelijk voor een veilig werkklimaat” 

Leiderschapsprogramma's voor vrouwen hebben daarnaast al jarenlang haar bijzondere aandacht.

Sandra: "Talentvolle vrouwen stimuleren om hun ‘eigen waarden’ te leven en hun ambities te realiseren binnen de context van hun organisatie, is de crux van deze programma’s."

 Ook begeleidt zij als programmamanager het Boardroom Coaching Programma van Talent naar de Top, en werkt zelf als coach op zowel individueel als op team niveau. Sandra is gertificeerd door de International Coaching Federation (ICF)

Sandra wordt vaak gevraagd voor het ontwikkelen en realiseren van verdiepende programma’s voor (top) management. Zo heeft zij heeft een compacte training inclusieve selectie en assessment ontwikkeld, en heeft zij zich gespecialiseerd in simulaties met acteurs. Zij werkt al jaren samen met Radboud Universiteit Nijmegen in de gezamenlijke D&I masterclasses. Zij past in haar werk inzichten toe uit onder meer systemisch- en oplossingsgericht werken. Sandra heeft de afgelopen 20 jaar voor vele organisaties gewerkt. Zoals universiteiten: Rijksuniversiteit Groningen, TU Eindhoven en Universiteit Twente, overheid zoals Ministerie van Buitenlandse Zaken en ABD, financiële instellingen zoals Rabobank en ABN Amro, Gemeente Den Haag en ook bedrijven in de FMCG of bouw.

 

 

“Motto: Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.”

Samuel Beckett

Contact

Klik hier