Skip to main content

D&I is een vakgebied!

D&I is een prachtig vakgebied met bevlogen professionals, die vorm en inhoud geven aan de verantwoordelijkheid van organisaties.

Het waren dit jaar, op 3 en 4 december jl intensieve online masterclasses met een geweldige groep D&I professionals! Veel geproefd van de bevlogenheid en de inzet voor het D&I onderwerp, gekoppeld aan groeiend strategisch en veranderkundig inzicht. In deze masterclasses wordt wetenschappelijke inhoud afgewisseld met praktijkverhalen en gerichte -op maat gemaakte- opdrachten. In de opdrachten wordt gereflecteerd op dilemma’s waar D&I professionals in hun weerbarstige praktijk tegenaan lopen.  Zoals bijvoorbeeld: hoe ga ik om met machtsprocessen en wat doe ik als anderen mijn passie voor het onderwerp niet delen? hoe zorg ik dat mijn gedrevenheid voor het thema mij gaat helpen en niet tegenwerken? Hoe pas ik een waarderende aanpak toe? Hoe kan ik voorkomen dat het gaat om de spreekwoordelijke ‘’vinkjes zetten’’ en werkelijke verandering in gang zetten? Dit alles draagt bij aan bewustzijn, groei en professionaliteit. Want D&I is een vakgebied! En de D&I professional blijft als inspirator,  adviseur, change agent en strategische partner nodig en belangrijk in organisaties.

De masterclasses zijn een intensieve samenwerking tussen Radboud Management Academy en Talent naar de Top. Wij bundelen onze kennis, expertise en netwerken en nodigen interessante gastdocenten uit, zowel uit wetenschap als praktijk.  Op naar de masterclasses van 2021. Dank voor de fijne samenwerking  Yvonne Benschop,  Saniye Çelik, Rabia Azdad, Radboud Management Academy: Meta Tax en Marc van Unen.

Deel dit artikel: