Overslaan en naar de inhoud gaan

Topontbijt 2019: Leaders by Example

Nieuwsbericht

Morgen is het 8 maart en tevens Internationale vrouwendag. Jaarlijks organiseert Stichting Talent naar de Top een ontbijt voor topvrouwen en - sinds 3 jaar - ook mannen in topposities. Dit ontbijt vindt traditiegetrouw plaats op internationale vrouwendag, 8 maart. Tijdens elk ontbijt staat er een thema centraal dat een belangrijke bijdrage levert aan de (positie van) Topvrouwen en de discussie in Nederland. Denk hierbij aan thema’s zoals zichtbaarheid en rolmodelschap. Dit jaar is inmiddels het 9e Topontbijt met als thema: Leaders by Example en ook dit jaar zijn we te gast in het prachtige Sofitel Legend the Grand* in Amsterdam.

Leaders by Example

Tien jaar monitoring laat zien dat leiderschap de meest bepalende factor is om daadwerkelijk een evenwichtige top te realiseren. Het programma van deze ochtend staat stil bij leiderschap en aansprekende voorbeelden uit het netwerk van Stichting Talent naar de Top. “Leaders by Example”, leiders die het verschil maken. Verandering realiseren. 

Voor een sfeerimpressie van een eerder Topontbijt:

Waarom organiseert Talent naar de Top dit ontbijt

Talent naar de Top organiseert dit ontbijt om een belangrijke doelgroep, vrouwen en mannen in topposities in Nederland, aan zich te binden om samen een impuls te geven aan het aandeel vrouwen aan de top. Topvrouwen en –mannen zijn belangrijke ambassadeurs voor de Stichting en voor het onderwerp m/v diversiteit in de top. Inmiddels is er naast het creëren van ambassadeurschap, het geven van een belangrijk impuls aan het maatschappelijke debat (over m/v diversiteit in de top en de positie van de topvrouw), een doel geworden van dit ontbijt.

*Sofitel Legend the Grand is charterondertekenaar van Stichting Talent naar de Top.

Deel dit artikel: