Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenwerkingspartners

Talent naar de Top heeft een vast kernteam en werkt samen met diverse organisaties, freelancers, trainers, acteurs en wetenschappers.

Europees netwerk voor meer topvrouwen

EWoB is een not-for-profitorganisatie met als visie de creatie van een uniek netwerk van grote aangesloten organisaties in Europese landen die allemaal samenwerken om hetzelfde doel te realiseren, namelijk een gebalanceerde vertegenwoordiging van vrouwen in raden van bestuur.

Bekijk

Database voor topvrouwen

Stichting Topvrouwen maakt hooggekwalificeerde vrouwen in Nederland zichtbaar. Op de website melden board-ready vrouwen zich aan voor de database Topvrouwen.nl. Bedrijven en (non)executive searchbureaus kunnen direct met hen in contact komen.

Bekijk

De kracht van het netwerk

WIFS richt zich op vrouwen en organisaties in de top van de financiële sector. WIFS heeft als missie om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Deze sluit mooi aan bij onze missie om diversiteit en inclusiviteit in de top de norm te maken.

Bekijk

Acteurs

Voor onze trainingen en bijeenkomsten werken we samen met Ingeborg Ansing, Alyt Damstra, Jaap Postma, Job Redelaar, Elisa van Riessen, Floris van Tilburg en Herman Zumpolle.