Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuur

Het stichtingsbestuur is het toezichthoudende orgaan van Talent naar de Top en bestaat uit: Choy van der Hooft-Cheong (voorzitter), Christine Changoer, Mariëlle de Macker, Erik Blokhuis & Louise Out-van Staveren.

Choy van der Hooft-Cheong (voorzitter)

Choy van der Hooft-Cheong is Chief Commercial Officer Wealth Management bij ABN AMRO en sinds april 2023 voorzitter van het bestuur van Talent naar de Top. Daarnaast is zij mede-oprichter en bestuurslid van Khazana Foundation.

Christine Changoer

Christine Changoer zet zich in haar professionele leven, als headhunter bij Partners at Work maar ook daarbuiten, met veel passie in voor meer diversiteit en inclusie in de top van het bedrijfsleven. Christine is sinds 2022 bestuurslid bij Talent naar de Top en haar missie is om de kweekvijver van talent te vergroten en nieuwe vijvers van talent aan te boren.

Mariëlle de Macker

Mariëlle de Macker is Associate Partner bij Hessels Langeveld | The Leadership Advisory. Daarnaast is zij voorzitter van de Raad van Advies bij Teamshape en Lid van de Raad van Commissarissen bij MSD Animal Health Nederland en Maastro. Mariëlle is sinds 2012 betrokken bij Talent naar de Top.

Erik Blokhuis

Erik Blokhuis is Global Account Management Officer bij Arcadis Europe. Sinds 2016 is hij als bestuurslid betrokken bij Talent naar de Top.

Louise Out-van Staveren

Louise Out-van Staveren is Client Director bij IBM. Daarnaast is zij als kwartiermaker verbonden aan de Nyenrode Business University en lid van de raad van Toezicht bij VHTO. Louise is sinds 2017 betrokken bij het bestuur van Talent naar de Top.