Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop Coach de Coach

Nieuw in het aanbod van Talent naar de Top. Workshop coach de coach exclusief voor Boardroom Coaches. Door Professional Certified Coach (PCC) Sandra Doelman, samen met actrice Elisa van Riessen. Bestemd voor deelnemende coaches uit ons boardroom coaching programma die hun coachingsvaardigheden willen verdiepen, bieden wij een compacte en praktische workshop die kan helpen om de gesprekken meer verdieping te geven.

“Tijdens de coach de coach sessie bleek maar weer, ook als coach is er nog veel te leren en te ontdekken, het was een hele mooie ervaring met gelijk gestemde zielen!”

Gerard penning,  Chief Human Resources Officer bij ABN AMRO

We kennen allemaal hoe onze intuïtie ons soms iets influistert. Tegelijkertijd hebben we schroom hier iets mee te doen in een gesprek. In deze workshop staan we stil bij het gebruiken en inzetten van je intuïtie en hoe je meer kunt coachen en minder adviseren. Hoe je de lichaamstaal van de ander kan lezen en welke boodschappen je zelf onbewust uitzendt met jouw lichaamstaal. Ook de kracht van het inbrengen van eigen (leer)ervaringen, ter inspiratie en ten dienste van het leerproces van de ander.

We oefenen met oplossingsgerichte en verdiepende vragen. Want welke vraag je stelt, heeft impact op het gesprek en op de coachee. Je kunt met de juiste vraag de ander tot reflectie of actie laten komen.

Lees hoe coaches het hebben ervaren.

“Door het geleerde meteen in de praktijk te brengen, krijg je nog beter inzicht in je eigen effectiviteit. Zeer waardevol.”

Roelien Ritsema van Eck,  Lid Raad van Bestuur bij de Alliantie

De datum voor de volgende coach de coach workshop wordt in het najaar aangekondigd.

Deel dit artikel: