Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Topvrouw van het Jaar & Talent naar de Top bundelen hun krachten

Met gepaste trots kondigen we aan dat stichting Topvrouw van het Jaar & Talent naar de Top vanaf oktober 2022 samen verder zullen gaan.

Met het samengaan kunnen we onze gezamenlijke missie versterken en de impact vergroten op het meer ‘divers en inclusief’ maken van de top van de organisaties in Nederland. Dit doen we ondermeer door de bundeling van de netwerken van Stichting Topvrouw van het Jaar en Talent naar de Top en de synergie van de activiteiten, evenementen en programma’s. Op deze wijze kunnen we de verschillende partijen nog beter ondersteunen en uitdagen om goede voorbeelden te tonen, kennis te delen en stappen te zetten. Want uiteindelijk is het aan de organisaties zelf om van diversiteit en inclusie een succes te maken.

Topvrouw van het Jaar verkiezing 2021

Stichting Topvrouw van het jaar

De jaarlijkse verkiezing van de Topvrouw van het Jaar heeft als doel een platform te creëren waarop vrouwelijke directieleden van Nederlandse bedrijven en organisaties aandacht krijgen, zichtbaar zijn en daarmee een functie als rolmodel kunnen vervullen. In de afgelopen jaren zijn er 18 topvrouwen en 12 young talents als rolmodel verkozen.

Stichting Topvrouw van het Jaar is toe aan een volgende fase om de community met finalisten en de organisaties van deze Topvrouwen en Young talents nog beter te kunnen ondersteunen en uit te dagen om kennis op het diversiteitsvlak te delen en op deze manier impact te maken.

De verkiezing zoals die nu is, zal in de huidige vorm inclusief de onafhankelijke jury voort blijven bestaan. Onze samenwerking maakt het mogelijk dat we kunnen blijven werken aan onze missie en een grotere impact te maken.

Bekendmaking Topvrouw van het Jaar 2022

Op donderdag 29 september zal de 5-koppige onafhankelijke jury de winnaar van 2022 bekend maken. De 3 finalisten zijn: Carina Hilders, Directievoorzitter van Reinier de Graaf, Nadine Klokke, CEO van Knab en Annette Mosman, CEO van APG.

Naast voorzitter Khadija Arib bestaat de jury uit Mariëlle Bartholomeus (Lid Raad van Bestuur Rivas Zorggroep en Topvrouw van het Jaar 2020),  Janine Vos (CHRO bij Rabobank en Topvrouw van het Jaar 2021), Eelco Hoekstra (Lid Raad van Bestuur SHV) en Dolf van den Brink (CEO Heineken)

Ook zal op 29 september de Young Talent Award 2022 bekend worden gemaakt.  Dit jaar zijn er 21 kandidaten die meedingen naar deze aanmoedigingsprijs voor jong vrouwelijk talent. Zij zijn voorgedragen door hun werkgever. De talenten zijn maximaal 31 jaar oud in het jaar van de verkiezing.

Wil je meer weten over de Topvrouw van het Jaar verkiezing? Lees dan verder op de website.

Naar de site

Deel dit artikel: