Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging: veertigste Veerstichting symposium: “Grenzen aan maakbaarheid?”

Nieuwsbericht

Met acht studenten organiseren wij het veertigste Veerstichting symposium: “Grenzen aan maakbaarheid?” op 13 & 14 juni in de Pieterskerk te Leiden.

Topvrouwen zijn tot op heden ondervertegenwoordigd op het symposium en ik nodig u middels deze mail uit om dat samen met mij te veranderen!

De Veerstichting brengt sinds 1979 topstudenten en zogeheten 'vormgevers van de maatschappij' samen. Tijdens het 1,5 dag durende symposium bieden wij onze deelnemers een uiteenlopend programma van (inter)nationale topsprekers, afgewisseld door bijzondere optredens, prikkelende werkgroepen en andere activiteiten om de dialoog tussen de deelnemers te bevorderen. De afgelopen veertig jaar is het symposium elk jaar met succes georganiseerd.

De studenten worden op basis van een thematische opdracht geselecteerd door een jury van hoogleraren. De vormgevers zijn inspirerende denkers van verschillende achtergronden en kunnen hun interesse kenbaar maken door ons een mail te sturen.

Dit jaar hebben wij de ambitie, kijkend naar de ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld, om zorg te dragen voor een divers deelnemersveld. Topvrouwen zoals u zijn ondervertegenwoordigd op onze symposia en wij doen onze uiterste best om dat dit jaar te veranderen. Ook culturele diversiteit is een van de speerpunten waar wij dit jaar zorg voor proberen te dragen. Daarom hebben wij contact opgenomen met Talent naar de Top en nodigen wij u graag uit om de discussie aan te gaan met studenten en met uw expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van een jongere generatie.

Om u alvast een impressie van de symposia van de Veerstichting te geven verwijs ik u graag naar de aftermovie van het 39e symposium 'Kiezen voor kwetsbaarheid':

De Veerstichting kan het symposium niet organiseren zonder een financiële bijdrage van de deelnemers. Voor de verschillende tarieven verwijs ik u graag naar onze website: https://www.veerstichting.nl/nl/deelnemen/deelnemen-als-vormgever. Naast het programma voorzien wij u van een ontbijt, lunch en een diner op donderdagavond.

Graag vernemen wij of u geïnteresseerd bent in deelname aan het Veerstiching symposium. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin Kautz, te bereiken per mail vormgevers@veerstichting.nl of telefonisch op 06-30475277.

Graag tot 13 & 14 juni!

Mede namens de organisatie van de Veerstichting

Met hartelijke groet,

Robin Kautz

Deel dit artikel: