Overslaan en naar de inhoud gaan

Cross Company programma: voor diversiteit en talent naar de top

Als ondertekenaar van het Charter Talent naar de Top en lid van onze community kunt u onder meer deelnemen aan onze succesvolle cross-company mentoringprogramma’s: Boardroom Coaching en Cross Mentoring. Deze programma’s zijn gericht op enerzijds de doorstroom van vrouwelijk en bicultureel talent en anderzijds op de ontwikkeling van inclusief leiderschap.

Naar management en boardroom

Boardroom Coaching is een exclusief programma, gericht op de (versnelling van) de laatste stappen van vrouwelijke executive potentials naar de boardroom die als ‘coachees’ worden gekoppeld aan topbestuurders. Bij Cross Mentoring gaat het om management potentials (al dan niet op een kruispunt in hun carrière) die als mentees deelnemen en gedurende een jaar een mentor (senior manager) hebben uit een andere organisatie. In beide programma’s worden de één-op-één mentoringgesprekken ondersteund en aangevuld met groepssessies in verschillende werkvormen. En in beide programma’s gaat het om wederzijds leren: zowel de mentees als de mentoren hebben er profijt van. Door de koppeling van dit programma aan het diversiteitsbeleid, draagt het tevens bij aan meer diversiteit & inclusiviteit (D&I) in uw organisatie. Bovendien: de cross-company opzet biedt de deelnemers de mogelijkheid om een uniek kijkje in de keuken te nemen van een andere organisatie. Op deze manier worden de individuele voordelen van mentoring en sponsoring gekoppeld aan de strategische voordelen van diversiteit en inclusiviteit. 

 

Boardroom Coaching

Boardroom Coaching is een exclusief programma, gericht op de (versnelling van) de laatste stappen van vrouwelijke executive potentials naar de boardroom die als ‘coachees’ worden gekoppeld aan topbestuurders.

Klik hier voor meer informatie

Cross Mentoring programma

Bij Cross Mentoring gaat het om management potentials (al dan niet op een kruispunt in hun carrière) die als mentees deelnemen en gedurende een jaar een mentor (senior manager) hebben uit een andere organisatie.

Klik hier voor meer informatie