Overslaan en naar de inhoud gaan

Talenten in uw organisatie naar de top? Gebruik deze best practices!

Met plezier presenteren we een prachtige en vooral praktische publicatie: Sleutelmomenten; inzichten en interventies met impact voor meer diversiteit & inclusie. Dit is gebaseerd op zo’n twintig jaar waarin Talent naar de Top (inclusief haar rechtsvoorgangers Opportunity in Bedrijf en Advies) zich bezighoudt om diversiteit & inclusie (D&I) in organisaties te bevorderen en te verankeren. We doen dit op verschillende manieren: met het Charter Talent naar de Top en de gelijknamige Monitor, met cross-company events en mentoringprogramma’s, met advies en training. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. Mede dankzij onze community van Charterondertekenaars. In deze publicatie zijn verschillende van hun praktijkervaringen te vinden, samen met een aantal cruciale inzichten uit onderzoek en trainingen.
U kunt deze publicatie gebruiken in samenhang met en als verdieping van onze Toolkit, Monitorrapporten en alle andere best practices en verhalen die u kunt vinden op onze website. 

Heeft of kent u zelf nog andere effectieve praktijkvoorbeelden om diversiteit & inclusie te bevorderen? Laat het ons weten via info@talentnaardetop.nl

Veel leesplezier en inspiratie!