Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze trainingen

Lees hieronder meer over ons aanbod aan trainingen. Uiteraard bieden we naast deze trainingen, ook trainingen op maat, aangepast aan uw wensen en organisatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Inclusief leiderschap

In deze training staat de “Hoe dan” vraag centraal. Hoe kun je leiding geven aan de transitie naar een meer inclusieve en diverse organisatie? Dit vraagt van zelfkennis, teamspirit slagkracht en veel lef. Een uitdaging voor leiders van nu

Deze training duurt minimaal 2 dagdelen en bevat persoonlijke opdrachten die tijdens de training gedaan moeten worden.

Inclusieve selectie en beoordeling

Selectie en beoordeling zijn de momenten die er voor doen voor organisaties die het verschik willen maken met D&I.

Hoe kun je de procedures, processen en dynamieken zo inrichten dat collectieve en persoonlijke biases minder kans krijgen? Hoe is de groepsdynamiek tijdens een beoordeling te sturen en te beïnvloeden in de richting van diversity proof besluiten.

Deze training duurt minimaal 1,5 dagdeel. Simulatie is een vast onderdeel

Dialoog sessies Inclusie

Na een korte introductie met een bestaand team of groep aan de slag met inclusievraagstukken. De vraag staat centraal: hoe kunnen wij meer inclusief zijn. Naar elkaar, naar de ander, in onze organisatie. Een spiegel wordt voorgehouden.

De training levert inzichten en actiepunten op en wordt begeleid door een ervaren facilitator.

Duur van de training is minimaal 3 uur.

Awareness sessies: je gaat het zien als je het doorhebt

Awareness is een eerste stap naar verandering. Maar gemakkelijker gezegd dan gedaan. het vraagt niet alleen inzichten in onze eigen blinde vlekken, ook waar we gemakkelijk beinvloed worden zonder dit te willen. Erkennen dat we niet altijd handelen naar onze eigen overtuigingen.  Sessies voor grotere of kleinere groepen.

Duur van de wareneis sessie is vanaf 1,5 uur

Manage your career

Manage your career is een 4 daags programma, met een traject individuele coaching waarin vrouwen op een kruispunt van hun loopbaan stilstaan bij wensen, verlangens en ambities voor de toekomst

Empowerment  van de eigen authentieke aanpak in beïnvloeden staat centraal. Met andere woorden: op eigen wijze de dingen voor elkaar krijgen. Want de tijd is voorbij dat vrouwen op cursus gingen om de regels van het mannenspel te leren. In dit programma gaat het er om hoe zij de regels kunnen beïnvloeden!