Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuur

Het stichtingsbestuur is het toezichthoudende orgaan van Talent naar de Top en bestaat uit: Mariëtte Turkenburg (voorzitter), Louise Out-van Staveren, Erik Blokhuis, Mariëlle de Macker & Jan-Willem Weck.

Per 1 april 2023 nemen Choy van der Hooft-Cheong en Ara Heuvel het stokje over van de huidige bestuursvoorzitter Mariëtte Turkenburg én directeur Yelly Weidenaar.

Mariette Turkenburg

Mariette Turkenburg is voormalig partner bij Loyens en Loeff en sinds 2016 voorzitter van Talent naar de Top. Daarnaast is zij bestuurslid van de Tilburg University Fund.

Louise Out-van Staveren

Louise Out-van Staveren is Client Director bij IBM. Daarnaast is zij als kwartiermaker verbonden aan de Nyenrode Business University en lid van de raad van Toezicht bij VHTO. Louise is sinds 2017 betrokken bij het bestuur van Talent naar de Top.

Erik Blokhuis

Erik Blokhuis is Global Account Management Officer bij Arcadis Europe. Sinds 2016 is hij als bestuurslid betrokken bij Talent naar de Top.

Mariëlle de Macker

Mariëlle de Macker is Associate Partner bij Hessels Langeveld | The Leadership Advisory. Daarnaast is zij voorzitter van de Raad van Advies bij Teamshape enlLid van de Raad van Commissarissen bij MSD Animal Health Nederland en Maastro. Mariëlle is sinds 2012 betrokken bij Talent naar de Top.

Jan-Willem Weck

Jan-Willem Weck is voorzitter van de Raad van Advies bij Stichting Buddy Netwerk. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij NV Economische Impuls Zeeland en lid van de Raad van Commissarissen bij Energie Beheer BV Netherlands (EBN). Jan-Willem is sinds 2009 betrokken bij Talent naar de Top.