Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat wij doen

Talent naar de Top is een stichting met een maatschappelijke doelstelling: de top van het bedrijfsleven in Nederland ‘inclusiever’ maken. Om dit te bereiken zijn we al 25 jaar partner van organisaties om de voordelen van gender- & culturele diversiteit te benutten. Met succes: elk jaar zien we een stijging van het aandeel vrouwen in de top bij organisaties die het Charter Talent naar de Top ondertekenden. Zij scoren daarmee aanmerkelijk beter dan organisaties die niet zijn aangesloten.

Diversiteit & inclusie zijn geen trend, maar noodzaak. Maatschappelijke ontwikkelingen maar ook wetenschappelijk onderzoek wijzen uit dat organisaties hiermee goede resultaten boeken zoals het verhogen van de medewerkers betrokkenheid, bedrijfsresultaten, winst, innovatie en het productiever maken van een team.

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Waar uw organisatie ook staat op het gebied van D&I, wij kunnen u in alle fasen helpen diverser en inclusiever te worden en impact te maken op zowel organisatie, team- & individueel niveau. Dit doen we met bewezen effectieve & concrete instrumenten zoals onze Monitor, Cross company mentoring programma's & gerichte trainingen.

Meer weten?

Uiteraard bekijken we graag samen met u welke stappen voor uw organisatie het meest van toepassing zijn en maken we graag een plan op maat.

Vul ons contactformulier in: