Overslaan en naar de inhoud gaan

Winnaars Diamant Awards 2022

Twee charterorganisaties ontvangen een Talent naar de Top Diamant Award, omdat zij bijzonder goede prestaties op het gebied van m/v-diversiteit laten zien. Dit zijn NPO en ANWB. De Talent naar de Top Executive Search Bureau Award is uitgereikt aan The Executive Network, omdat zij een aansprekend voorbeeld zijn voor andere bureaus. Voor de tweede keer is ook een Diamant Award toegekend aan de organisatie die op het gebied van culturele diversiteit bijzonder goed heeft gepresteerd; PWC nam deze Award in ontvangst.

PWC - Winnaar Talent naar de Top Diamant Award Culturele diversiteit

PWC wint dit jaar de Diamant Award voor hun buitengewone prestatie op het bied van culturele diversiteit.

Lees verder

ANWB - Winnaar Talent naar de Top Diamant Award 2022

Iedereen zorgeloos en met plezier onderweg in een duurzame samenleving. Dat is de missie van ANWB. Met deze visie zijn zij in 2021 gestart met een gestructureerde aanpak op het gebied van diversiteit en inclusie. En daarmee wonnen zij in 2022 een Diamant Award.

Lees verder

NPO - Winnaar Talent naar de Top Diamant Award 2022

Sinds 2021 zetten NPO en omroepen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit extra stappen volgens een gezamenlijk actieplan, waarin concrete doelstellingen en streefcijfers staan. En met resultaat, NPO wint de Diamant Award.

Lees verder

The Executive Network - Winnaar Talent naar de Top Executive Search Award 2022

De snel veranderende wereld vraagt om leiders die voorop gaan. Dat zijn mensen die beweging brengen waar bijna niemand op beweging durft te hopen. The Executive Networkis winnaar van de Diamant Award 2021.

Lees verder